A MŰISZ Holding Kft. készséggel áll Ön és cége rendelkezésére, amennyiben munkaerővel kapcsolatos feladataikat kívánják egyszerűbbé, könnyebbé, rugalmasabbá, hatékonyabbá tenni.

A MŰISZ Holding Kft., a MŰISZ Csoport tagjaként, a már ismert és az újonnan jelentkező megrendelői igényekhez idomulva végzi munkáját, ezáltal az aktuális piaci helyzethez és a jogi környezethez alkalmazkodva alakíthatjuk ki szolgáltatásaink körét.

Amennyiben munkatársai létszámát akár hosszú távon, akár szezonálisan hatékonyan kívánja növelni, a MŰISZ Holding Kft. eszközt kínál a megoldáshoz.

Munkaerő-kölcsönzés (Nyilvántartási szám: 5403-3/2010-5100-776) keretében számos partnerünkhöz hasonlóan Önöknek is biztosítjuk a lehetőséget, hogy velünk közösen, megosztva gyakorolják a munkáltatói jogokat alkalmazottaik felett. Mindezt úgy, hogy kiváló szakembereik, munkatársaik a cégüknél látják el feladataikat, Önök pedig mentesülnek a toborzás, az ügyintézés, a munkaügyi adminisztráció terheitől. Munkaerő-kölcsönzés esetén egyetlen szerződés megkötése elegendő ahhoz, hogy a kívánságaiknak megfelelő kvalitású és számú munkaerő álljon rendelkezésükre.

Munkaerő-közvetítés (Nyilvántartási szám: 5401-4/2010-5100-741) keretében a meglévő kapcsolatrendszerünkre támaszkodva hatékonyan és eredményesen tudunk közreműködni a megfelelő munkatársak megtalálásában, kiválasztásában.

Amennyiben már rendelkeznek elképzeléssel, pontos munkaerő igénnyel, a MŰISZ Holding Kft. hatékonyan közreműködik a szakmai megvalósításban. Megkeresésük esetén rövid határidővel konkrét ajánlatot küldünk!

  • Cégük belső állományi létszáma nem növekszik.
  • A kölcsönzés létszámát és időtartamát rugalmasan, az Önök igényeihez igazítjuk.
  • Bármikor felveheti saját állományába a kölcsönzött munkavállalókat.
  • Cégük mentesül az adminisztratív feladatok terhei alól (be-, kiléptetés, bérszámfejtés, adóügyek, munkaszerződések kezelése, bérfizetés, cafetéria).
  • A munkáltatói jogokat megosztva gyakoroljuk, de a szakmai irányítás továbbra is az Önök kezében marad.
  • A munkaerő-kölcsönzés díja költségként elszámolható, így nem növeli a bérköltséget.
  • Szolgáltatásunk gyors, rugalmas, hatékony.

A végleges ajánlatot minden esetben a pozíció (k) és az elvárások részletes ismeretében tudjuk megadni.